Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Συνέντευξη Τύπου Βαγγέλη Αστράκου


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συνέντευξη Τύπου του πρώην Βουλευτή και Δημάρχου κ. Βαγγέλη Αστράκου που δόθηκε την Τετάρτη 1/9/2010 στις 19:30 στο αναψυκτήριο Flamingo.

Κατά τη διάρκεια της σύντομης, αλλά περιεκτικής ομιλίας του, ο κ. Αστράκος ανέλυσε τους λόγους που τον κάνουν να επανέλθει στην ενεργό πολιτική δράση και να αγωνιστεί από το μετερίζι του ανεξάρτητου συνδυασμού “Πρωτοβουλίας Πολιτών Σαλαμίνας”, στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου κ. Γιάννη Τσαβαρή.

Η ανακοίνωσή του αυτή προκάλεσε θύελλα χειροκροτημάτων και επευφημιών του κόσμου που είχε κυριολεκτικά κατακλύσει τις αίθουσες του αναψυκτηρίου, δίνοντας έτσι, ακόμα μια φορά, το στίγμα ότι είναι καιρός για αλλαγή και ουσιαστικό έργο στο νησί μας.

Εκπρόσωποι όλου του τοπικού και Πειραϊκού Τύπου, έθεσαν τα ερωτήματά τους που αφορούσαν, κατά κύριο λόγο τα χρονίζοντα προβλήματα της Σαλαμίνας.

Στις απαντήσεις του, ο κ. Αστράκος με την απλότητα του λόγου του και την σαφήνεια που τον διακρίνει, έστειλε το μήνυμα πως οι δημοτικές εκλογές έχουν υπερκομματικό χαρακτήρα και τόνισε πως αν επιθυμούμε το νησί μας να πάει μπροστά, πρέπει να «βάλουμε φτερά στα πόδια μας από την αμέσως επόμενη μέρα των εκλογών», όπως είπε χαρακτηριστικά, στέλνοντας παράλληλα, μήνυμα ενότητας και συνεργασίας.