Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σαλαμίνα 10 Νοεμβρίου 2010
 
Αγαπητές μου Συνδημότισσες και Αγαπητοί μου Συνδημότες,

Πρώτα από όλα θέλω να σας ευχαριστήσω για την αποδοχή του συνδυασμού που για δεύτερη φορά συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές και για το ποσοστό του 11% που μας δώσατε μεταξύ επτά υποψηφιοτήτων.

Το αποτέλεσμα αυτό δεν είναι ικανοποιητικό για εμάς. Αποδείχθηκε ότι οφείλεται αφενός στη πολυδιάσπαση των στελεχών και αφετέρου στην άρνηση ορισμένων υποψηφίων δημάρχων στην πρόταση μας για κατάρτιση ενωτικού-ισχυρού συνδυασμού, τον περασμένο Φεβρουάριο.
Μετά από όλα αυτά, καλούμαστε την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010 να επιλέξουμε μεταξύ των κ.κ. Γιάννη Τσαβαρή και Σπύρου Σοφρά, τον Δήμαρχο του τόπου μας για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Παρά το δυσμενές αποτέλεσμα, κρίνω ότι είναι αναγκαίο να προσέλθουμε όλοι στη κάλπη και ο καθένας να ψηφίσει κατά βούληση όποιον από τους δύο υποψηφίους κρίνει ότι θα ανταποκριθεί περισσότερο στις προσδοκίες μας για το νησί μας.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους τους υποψηφίους συμβούλους και τα στελέχη του συνδυασμού για τον έντιμο αγώνα τους. Πρέπει να έχουν ψηλά το κεφάλι και να είναι υπερήφανοι που συμπαρατάχθηκαν μαζί μου, παρά τις αντίξοες διασπαστικές συνθήκες και τον κυκεώνα των συναλλαγών και των εκβιαστικών καταστάσεων, αυτών των δημοτικών εκλογών.

Τέλος, σας διαβεβαιώνω όλες και όλους ότι θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να αγωνίζομαι σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες που διακηρύξαμε μαζί από το 2005. Επίσης θα αγωνιστώ και για όποιες νέες ενωτικές διεργασίες απαιτηθούν στο μέλλον με μοναδικό σκοπό τα συμφέροντα των Δημοτών, την Ανάπτυξη και την Πρόοδο της Σαλαμίνας μας.

Σας ευχαριστώ.



Με εκτίμηση,
Νίκος Ράπτης
Υποψήφιος Δήμαρχος