Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Τμήμα Βόλλευ - Τουρνουά Μίνι Βόλλευ για τα Δημοτικά Σχολεία Σαλαμίνας


 Ο Α.Ο.Σ. ΤΕΛΑΜΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ διοργάνωσε με επιτυχία Τουρνουά ΜΙΝΙ ΒΟΛΛΕΫ με συμμετοχή ομάδων αγοριών και κοριτσιών των Δ’, Ε’, και ΣΤ’ τάξεων των Δημοτικών σχολείων Σαλαμίνας .

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο ανοιχτό γήπεδο του Κέντρου Νεότητας την ΚΥΡΙΑΚΗ 12-6-2011 από τις 09.00 έως και τις 13.00.
Συνολικά συμμετείχαν σαράντα (40) μικροί αθλητές και αθλήτριες, αναλυτικότερα συμμετείχαν δυο (2) ομάδες αγοριών από το 1ο και το 2ο δημοτικά σχολεία και εννέα (9) ομάδες κοριτσιών από τα σχολεία : 1ο (δυο ομάδες) , 2ο (μια ομάδα) , 4ο (μια ομάδα) , 5ο (τρεις ομάδες) , Δημοτικό Αιαντείου (μια ομάδα) και Δημοτικό Βασιλικών (μια ομάδα).

 
Οι ομάδες έπαιξαν συνολικά 24 παιχνίδια μεταξύ τους και στο τέλος απονεμήθηκαν σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν αναμνηστικά διπλώματα.

Ο Α.Ο.Σ. ΤΕΛΑΜΩΝ ευχαριστεί τα παιδιά για την συμμετοχή τους , τους γονείς που παρευρέθησαν σε όλη την διάρκεια των αγώνων , τον Αθλητικό Οργανισμό για την παραχώρηση του γηπέδου και όλους όσοι βοήθησαν για την διεξαγωγή των αγώνων. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στον κ. Λουκά Μούζα για την ιατρική κάλυψη του τουρνουά.

Ο Α.Ο.Σ. ΤΕΛΑΜΩΝ πιστεύει ότι η συγκεκριμένη προσπάθεια θα παγιωθεί και η συμμετοχή στο τουρνουά της επόμενης χρονιάς θα είναι ακόμα μεγαλύτερη .