Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Με συνδυασμό Τέχνης και μουσικής συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα η επιτυχημένη πορεία των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Σαλαμίνας

Με τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου ξεκίνησε η δεύτερη μέρα της εβδομάδας Πολιτισμού του Δήμου μας.
Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε την έκθεση που φιλοξενεί έργα Σαλαμινίων ζωγράφων με θέμα τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, όπου δόθηκε η ευκαιρία στον Δήμαρχο κ. Γιάννη Τσαβαρή να επισημάνει ακόμα μια φορά την ιστορική αναγκαιότητα για την ανάδειξη της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας.

Τα έργα θα είναι διαθέσιμα στο θαυμασμό του κοινού μέχρι και την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα
της δεύτερης μέρας των «Σαλαμινίων» συνεχίστηκε το βράδυ με δύο παράλληλες, εξίσου επιτυχημένες εκδηλώσεις υπό την αιγίδα του Δήμου Σαλαμίνας.
Τη θεατρική παράσταση «Τα ξύλινα τείχη», σε σκηνοθεσία Ντίνου Κουμπάτη, που έγινε στο πέτρινο θεατράκι των Σεληνίων και τη 10η χορευτική παραδοσιακή συνάντηση του Λαογραφικού Μουσείου Σαλαμίνας, όπου, μεταξύ άλλων, συμμετείχε αφιλοκερδώς και το διάσημο συγκρότημα κρητικών παραδοσιακών χορών οι «Κουρήτες».