Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Όχι στη διπλή ζεύξη με την ηπειρωτική Αττική


Η διπλή ζεύξη της Σαλαμίνας με την ηπειρωτική Αττική, ήταν το μοναδικό θέμα της 30ης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σαλαμίνας, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη
1η Νοεμβρίου 2011.
Η συνεδρίαση, λόγω της σπουδαιότητας του θέματος, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Δημήτρης Μπόγρης της συνεδρίασης δόθηκε ο λόγος σε πολίτες και σε φορείς, οι οποίοι εξέφρασαν τις απόψεις τους για το κρίσιμο θέμα της ζεύξης.
Η συνεδρίαση έληξε με έγκριση κατά πλειοψηφία της πρότασης του

κ. Δημάρχου, για τη δημιουργία των αναγκαίων υποδομών και την εκτέλεση των έργων που είναι απαραίτητα για τη βελτίωση της λειτουργικότητας του νησιού μας, με απαραίτητη προϋπόθεση  την ολοκλήρωση των οφειλομένων παρεμβάσεων.
Διενέργεια επίσης δημοψηφίσματος, έτσι ώστε να δοθεί η ευκαιρία να εκφράσουν όλοι οι κάτοικοι της Σαλαμίνας τη γνώμη τους για την ενδεχόμενη ζεύξη.
» και ήταν ανοιχτή για το κοινό, το οποίο κατέκλυσε το χώρο.
Στη συνεδρίαση, μεταξύ άλλων, παρευρέθησαν και ο Βουλευτής Β΄Πειραιά κ. Αναστάσιος Νεράντζης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Στέφανος Χρήστου και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Βουδούρης.
 Η συζήτηση κύλισε ομαλά και, εκτός από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, το λόγο έλαβε και ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, ο οποίος δήλωσε ακόμα μια φορά τη στήριξη της Περιφέρειας προς το Δήμο μας.
Στο τέλος