Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Ολοκληρώθηκε ο 2ος Φιλανθρωπικός Αγώνας “Shoot For Hope”

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και εφέτος ο 2ος Φιλανθρωπικός Αγώνας πρακτικής σκοποβολής (IPSC) Επιπέδου ΙΙ “Shoot For Hope” που διοργανώθηκε από τον Σκοπευτικό Όμιλο Πυροβόλου Όπλου Σαλαμίνας την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 στο σκοπευτήριο του Ομίλου στην Περιοχή «ΓΚΙΝΑΝΙ» Σαλαμίνας .

Στον αγώνα πήραν μέρος 87 σκοπευτές από όλη την Ελλάδα, αρωγοί στην προσπάθεια του ομίλου μας για την συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας αλλά και πλήθος κόσμου.


Από τον όμιλό μας διακρίθηκε ο Νίκος Κουναλάκης, μόλις 15 ετών, που κατέκτησε την δεύτερη θέση στην κατηγορία OPEN, η Αθηνά Βενετσάνου με την Τρίτη θέση στην κατηγορία PRODUCTION LADYS, ο Μαλαφούρης Σαράντης με την Τρίτη θέση στην κατηγορία STANDART και η ομάδα του ομίλου μας αποτελούμενη από τους Κουναλάκη Νίκο, Κουναλάκη Γιώργο και Παχή Μαρία την Δεύτερη θέση στο ομαδικό της κατηγορίας OPEN.

Στον αγώνα αυτό παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο πρώην υφυπουργός Εθνικής άμυνας και αρχηγός κ. Ελευσινιώτης Δημήτριος, η διευθύντρια και χειρούργος ιατρός του Liaros Biomedical Clinic κα Ανθούλα Μπουτσέλη, και πολλοί πρόεδροι συλλόγων. 

Από τον αγώνα συγκεντρώθηκαν περίπου 2.750 κιλά τροφίμων μακράς διαρκείας που θα μοιραστούν τις επόμενες ημέρες στους συμπολίτες μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.