Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

Σοκαριστικές αποκαλύψεις από το «Τούνελ» για το διπλό φονικό της Σαλαμίνας.


Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, η εκπομπή «Τούνελ»  επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος και έφερε στο φως σημαντικές μαρτυρίες που θα δρομολογήσουν εξελίξεις.
Την ίδια ώρα που ο μανιακός δολοφόνος παραμένει ασύλληπτος, ο φόβος των κατοίκων παραμερίστηκε και τα στόματα άνοιξαν.


Ο διπλός εφιάλτης αποκαλύφθηκε τον Ιούλιο του 2011 στη Σαλαμίνα δίπλα στη θάλασσα, στην περιοχή του μοναστηριού της Παναγίας της Φανερωμένης. Ο υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού Γιώργος Μπάκας 27 χρόνων, βρέθηκε δολοφονημένος στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του. ’

Η φίλη του που τον συνόδευε η Νατάσα Απέργη 22 χρόνων, μητέρα ενός δίχρονου τότε κοριτσιού, άφαντη. Τα προσωπικά της αντικείμενα ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Σε κοντινή απόσταση προς το δάσος, μια μεγάλη κηλίδα με το αίμα της, μαρτυρούσε τη φρίκη που έζησε…

Η εκπομπή εντόπισε πρόσωπα – «κλειδιά» που κάποιοι «φωτογράφιζαν» στο νησί, ως εμπλεκόμενα.
Ένας από αυτούς με βεβαρημένο παρελθόν, πραγματοποίησε δική του έρευνα. 

Μάρτυρας υπέδειξε το σημείο κοντά στη νησίδα Μακρόνησος όπου βρισκόταν βυθισμένο ένα ταχύπλοο. Με το που εμφανίστηκαν οι φωτογραφίες στο «Τούνελ» του σκάφους, επικοινώνησε με την εκπομπή ο ιδιοκτήτης του που το αναγνώρισε. Του το είχαν κλέψει τη νύχτα του διπλού φονικού του ζευγαριού από ένα λιμανάκι κοντά στον τόπο του εγκλήματος στην παραλία της Φανερωμένης.
Αρχικά την εικόνα της κλοπής του την μετέφερε φύλακας σε ιχθυοκαλλιέργειες της περιοχής.
Εκείνο το βράδυ είδε και άκουσε μια ομάδα ατόμων να βγαίνουν από ένα αυτοκίνητο, να επιβιβάζονται στο ταχύπλοο και να απομακρύνονται στα ανοιχτά. Φαντάστηκε ότι ήταν ο ιδιοκτήτης και δεν ειδοποίησε τις λιμενικές Αρχές. Άλλοι απ’ την παρέα που έμειναν πίσω, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και απομακρύνθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Δεύτερος μάρτυρας, ψαράς και αυτός στο επάγγελμα, αποκάλυψε  στην εκπομπή ότι μετά τη δολοφονία των δύο νέων εντόπισε το βυθισμένο σκάφος στο νησάκι Μακρόνησος που βρίσκεται απέναντι από το στενό της Σαλαμίνας.
Πιστεύεται ότι με το σκάφος αυτό πρέπει να μετέφεραν νεκρή την άτυχη μητέρα Νατάσα Απέργη να την εξαφάνισαν στη θάλασσα και να βύθισαν μετά το σκάφος για να σβήσουν τα ίχνη της.

Η εξέλιξη αυτή και τα ντοκουμέντα που παρουσιάστηκαν αποτελούν ένα σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα της έρευνας. Τα στοιχεία τίθενται στη διάθεση των Αρχών προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες που θα βοηθήσουν στο να φωτιστεί αυτό το στυγερό φονικό.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και την βαθιά έρευνα του «Τούνελ» γύρω από την υπόθεση εδώ.

πηγή:anikolouli.gr