Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

ΜΑΡΙΑ ΝΗΣΩΤΑΚΗ H ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Σε κλίμα συγκίνησης και με πολλά χαμόγελα πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας και απονομής πτυχίων στους νέους πτυχιούχους, στους αποφοίτους Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και στους διδάκτορες  στο Αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Η νέα γιατρός σαν αριστούχος της ιατρικής σχολής έλαβε και μεταπτυχιακή υποτροφία καθώς και ο  Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου δια του προέδρου και του Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Αδαμ Χατζηδάκη απένειμε στην Αριστούχο των αποφοίτων αυτής της περιόδου, κ. Νησωτάκη Μαρία, το «Μάτι της Υγείας» καθώς και συμβολικό χρηματικό ποσό. 
Να σημειώσουμε ότι ο πατέρας της Μαρίας είναι από τον Πρινιά Δήμου Γόρτυνας, η μητέρα της από τις Μοίρες, ενώ η ίδια γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σαλαμίνα. Η Μαρία Νησωτάκη σε όλη την διάρκεια της φοίτησης δεν έχασε κανένα εξάμηνο και ούτε καν χρώσταγε ποτέ μάθημα.Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Μαρία μας καθώς και στους γονείς και όλους αυτούς που την στήριξαν σε αυτήν την μακριάν πορεία,και να της ευχηθώ καλή σταδιοδρομία που είμαι σίγουρος ότι θα την έχει...
                                                             ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 
                                                        ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 
                                                           Τ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ