Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ: Κε Τσαβαρή, δεν είμαστε ίδιοι.

Μετά και την χθεσινή δημοσίευση του πρώην Δημάρχου κ. Τσαβαρή εδραιώνεται όλο και περισσότερο η πεποίθηση για το ποιος κρύβεται πίσω από την άθλια λασπολογική εκστρατεία σπίλωσής  μου που έχει εξαπολυθεί από οργανωμένη ομάδα λασπολόγων οι οποίοι είναι φιλικά διακείμενοι προς αυτόν και οι οποίοι έχουν ήδη παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη κατόπιν δικής μου εγκλήσεως. 

 

Ας περιμένει τα αποτελέσματα και να είναι βέβαιος ότι η Δικαιοσύνη θα πράξει το καθήκον της και η αλήθεια θα λάμψει. Μέχρι τότε του συνιστώ εγκράτεια στην εξωτερίκευση των όποιων ενδόμυχων επιθυμιών του γιατί μόνο γέλωτα προκαλεί. 


Όσο για τα περί « ψιχαλίσματος » θα του δοθεί η ευκαιρία να μου τα εξηγήσει ενώπιον των αρμόδιων δικαστηρίων. 


Εκβιασμούς και απειλές από άτομα που έχουν σοβαρές εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη και προσβάλλουν κατ΄ επανάληψη την έννομη τάξη  δεν δεχόμαστε. 


Υ.Γ. Άσχετο (;). Τελευταία ακούγεται έντονα, ότι κάποιοι καιροσκόποι εκβιαστές έχουν εισχωρήσει ακόμα και στην πολύ προσωπική, ιδιωτική, ζωή των πολιτών αυτού του τόπου με χάκερς, κοριούς, μαγνητόφωνα και κάμερες μέσα από τις κλειδαρότρυπες. 

Χρέος μας είναι να τους ενημερώσουμε ότι οι πράξεις αυτές αποτελούν ιδιαίτερα σοβαρά αδικήματα και απειλούν βαριές κυρώσεις για όποιον τις τελεί και για όποιον χρησιμοποιεί τα προϊόντα των παράνομων παρακολουθήσεων. Αυτό για να μη λένε αύριο, οι νυν εκβιαστές και φιλόδοξοι ότι δήθεν δεν εγνώριζαν.


                                                                                         Σαλαμίνα 12/10/2018

 Γραφείο Δημάρχου Σαλαμίνας