Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Η εφημερίδα 30 ΗΜΕΡΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στον νέο Δήμαρχο

   Η εφημερίδα 30 ΗΜΕΡΕΣ
  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  Εκφράζει  τα θερμά  συγχαρητήρια στον νέο Δήμαρχο Σαλαμίνας  –  κ. Γιώργο Παναγόπουλο  και σε όσες και όσους εξελέγησαν τόσο στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και στα νέα Τοπικά Συμβούλια.

Συγχαίρουμε, επίσης, όλους όσους  συμμετείχαν στην εκλογική αναμέτρηση και δεν κατάφεραν να εκλεγούν, καθώς η απόφαση και μόνο να συμμετέχουν στα κοινά για να προσφέρουν ανιδιοτελώς στους συμπολίτες τους, ενισχύει τον δημοκρατικό θεσμό και αποτελεί απόδειξη της αγάπης τους για τη Σαλαμίνα.

κ. Δήμαρχε
Είναι γεγονός ότι η Σαλαμίνα αντιμετωπίζει πολλά χρόνια προβλήματα που απαιτούν σχεδιασμό, διεκδίκηση και μεθοδικότητα για την επίλυσή τους.
 Με ομοθυμία, συναίνεση και συνεργατική διάθεση, προτάσσοντας την πρόοδο και την ευημερία της Σαλαμίνας , μπορούν να επιτευχθούν και οι πιο δύσκολοι στόχοι.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού, ο Δήμος, είναι το κύτταρο της Δημοκρατίας και η μόνη Αρχή δίπλα στον πολίτη και στα προβλήματα της καθημερινότητάς του, αυτή που χαράζει την πορεία της ανάπτυξης και του μέλλοντος του τόπου και των δημοτών.
                                                                                                           
                                                                                                                     Καλή Δύναμη
                                                                                                             Θανάσης Τσεβάς  Εκδότης