Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Χάρης Τσιλιώτης: Θα είμαι στο πλευρό της Σαλαμίνας και των Σαλαμινίων!!

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Πολιτικού  Γραφείου του Υπ. βουλευτή της Β' Πειραιά με την Ν.Δ Χάρη Τσιλιώτη  στην Σαλαμίνα (Παπανικολάου 1 και Ακτή Καραϊσκάκη). 
Στην ομιλία του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα χρόνια προβλήματα του νησιού, που χρήζουν άμεσης και επιτακτικής αντιμετώπισης, ούτως ώστε αυτό να ξεφύγει από το τέλμα που έχει περιέλθει τα τελευταία  χρόνια, και τόνισε ότι:

Θεωρώ ότι μετά τις εκλογές θα πρέπει να δοθεί έμφαση στα εξής βασικά σημεία:
-Χωροταξική αναδιάρθρωση.
-Τουριστική εκμετάλλευση.
-Αξιοποίηση της ιστορικής κληρονομιάς.
-Ανάπτυξη με νέες θέσεις εργασίας.
-Νέοι οδικοί άξονες.
-Ενίσχυση του Κέντρου Υγείας.
-Ασφάλεια και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.
Υποσχέθηκα και υπόσχομαι ότι θα κάνω το κάθε τι για να συμβάλω στην αντιμετώπιση και επίλυση αυτών των προβλημάτων.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων:
Η απερχόμενη Δήμαρχος Σαλαμίνας Ισιδώρα Νάννου-Παπαθανασίου, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος, ο τ. Υφυπουργός και επίτιμος Αρχηγός ΓΕΝ και υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας Δημήτρης Ελευσινιώτης, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Αγαπίου και Γιάννης Σκιαθίτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Λένης, Γρηγόρης Καπετανάκης και Σταυρούλα Γεροντιώτου, ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Ράπτης, ο τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας Θανάσης Μακρής, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σαλαμίνας Παντελής Διολέτης, ο Στρατηγός ε.α. Νίκος Ράπτης, το μέλος του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ, Δικηγόρος Αλέξανδρος Κριτσίκης, ο Πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Σαλαμίς Χρήστος Μαριδάκης και πολλοί άλλοι.
Δηλώνω και από αυτή την θέση ότι θα είμαι στο πλευρό της Σαλαμίνας και των Σαλαμινίων!!