Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Σύλλογος Μεταμόρφωση Του Σωτήρος Ψιλής Άμμου: Δευτερεύουσα κίνηση η ερώτηση των Βουλευτών του Σύριζα

Ο Εξωραιστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μεταμόρφωση Του Σωτήρος Ψιλής Άμμου  Σαλαμίνας,   καθιστά την ερώτηση  των Βουλευτών Σύριζα  Α & Β Πειραιά προς τον Κύριο Υπουργό Οικονομικών ως δευτερεύουσα κίνηση, καθώς ο Σύλλογός έχοντας  το πρόστιμο  των 34.125,42 €  από το έτ
Δυστυχώς η  κυβέρνηση  Σύριζα δεν βρήκε καμία λύση στο πρόβλημα το οποίο έχει ο Σύλλογός μέχρι και τώρα το έτος 2019.
Μετά   από καθηστερηση  τριών (3) χρόνων περίπου, χωρίς κανένα αποτέλεσμα και ως μείζον θέμα  του συλλόγου τέθηκε  η επίλυση  του  στο Βουλευτή Β Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Μαρκόπουλο ο οποίος  δίνοντας την κατάλληλη προσοχή  πράγματοποιησε ραντεβού με την Πρόεδρο του Συλλόγου και μέλη του  Δ. Σ  και   προέβη με εισήγηση του  στη Διεύθυνση Δημόσια Περιουσίας Πειραιά
Να τονίσουμε ότι ο σύλλογός της Ψιλής Άμμου εντάχθηκε σε σχέδιο πόλης με το το Π. Δ. 26/11/1999,Φ.Ε.Κ.907/Δ/1999 και έχει κυρωθεί με την υπο'αριθμον Π10608/Β1199/10-9-10 με  Απόφαση Νομάρχη Πειραιά. Τα γραφεία του Συλλόγου " Η Μεταμόρφωση του  Σωτήρος" βρίσκονται εντός του κοινόχρηστου Χώρου Κ. Χ. 23.
Ευελπιστούμε και πιστεύουμε ότι άμεσα η τωρινή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατιας και η διαμεσολάβηση του Βουλευτή Δημήτρη Μαρκόπουλου θα  φέρει ένα θετικό και δίκαιο αποτέλεσμα.
ος 2016 από την Διεύθυνσή Δημόσιας Περιουσίας Αττικής, έθεσε το θέμα με συνεχείς επισκέψεις στο Υπουργείο Οικονομικών  και ως τελευταία εισήγηση του ο Σύλλογός είχε απευθυνθεί στο Γενικό Γραμματέα της Διεύθυνσής Δημόσιας Περιουσίας Αττικής Κύριο Αθανασίο Δημάκη.
                                                        Η   Προεδρος  του Συλλογου
                                                                       Ζωή Κανάκη