ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ


  ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΣΑΛΕΑΣ-ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΑΡΗ

  Ο ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΣΑΛΕΑΣ έρχεται σήμερα άκρως ανανεωμένος και μας παρουσιάζει το καινούριο του cd ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΑΡΗ. Ένα cd για τους λάτρεις του είδους.Τραγούδια  που θα αγαπήσετε με το πρώτο άκουσμά  εσείς και οι ακροατές του σταθμού σας και θα πάρουν  μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά σας.
Ο ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΣΑΛΕΑΣ είναι εκπρόσωπος μίας ολόκληρης γενιάς λαϊκών τραγουδιστών που με την παρουσία τους στηρίζουν δυναμικά την δισκογραφία και την νυχτερινή διασκέδαση.
Γνωστό πρόσωπο στην ελληνική δισκογραφία που έρχεται να μας κερδίσει με την φωνή του, τις μουσικές του και τα τραγούδια του που αν και κινείται κυρίως στο λαϊκό χώρο, περιέχει μουσικές εκπλήξεις.
Αναζητείτε τον στις ζωντανές του εμφανίσεις και απολαύστε μια σπουδαία φωνή του λαϊκού τραγουδιού
Ο Δημήτρης Διπλάρης επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι με ένα νέο άκρως καλοκαιρινό τραγούδι

Ο Δημήτρης Διπλάρης επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι με ένα νέο άκρως καλοκαιρινό τραγούδι  σε μουσική Γιάννη Φρασέρη και σε στίχους Ελένης Γιαννατσούλια!Το επίσημο Video Clip κυκλοφορεί από την Dusty Records και είναι σε σκηνοθεσία και παραγωγή Pedram Voss. Γυρίστηκε εξολοκλήρου στο νησί της Μυκόνου και μας προδιαθέτει να ζήσουμε ένα όμορφο και δροσερό καλοκαίρι...Νησί, Θάλασσα, Παραλίες, Όμορφα  τοπία δημιουργούν το τέλειο συστατικό του φετινού καλοκαιριού...."Μετά από σένα"Κυκλοφορεί από την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014 και είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα παγκοσμίως.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΑΗΣ-ME OMΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ

Ο Μανώλης Στάης γεννήθηκε στην Αθήνα.Το τραγούδι επαγγελματικά το ξεκίνησε σε ηλικία των 20 ετών. Νωρίτερα όμως στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο όπως συνηθίζουν όλοι οι μαθητές των σχολείων, λάμβανε μέρος σε όλες τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες: συναυλίες γιορτές, εκδηλώσεις.
Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΑΗΣ έρχεται σήμερα άκρως ανανεωμένος και μας παρουσιάζει το καινούριο του  digital singleάκρως ανεβαστικό με ME OMΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ Ένα σύγχρονο μοντέρνο τραγούδι για τους λάτρεις του είδους.Τραγούδι που θα αγαπήσετε με το πρώτο άκουσμά  εσείς και οι ακροατές του σταθμού σας και θα πάρει  μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά σας.
                                                      Μουσική - Στίχοι : Μανώλης Στάης
Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΑΗΣ είναι εκπρόσωπος της νεότερης γενιάς των λαϊκών τραγουδιστών που με την παρουσία τους στηρίζουν δυναμικά την δισκογραφία και την νυχτερινή διασκέδαση.
Γνωστό πρόσωπο στην ελληνική δισκογραφία που έρχεται να μας κερδίσει με την φωνή του, τις μουσικές του και τα τραγούδια του που αν και κινείται κυρίως στο λαϊκό χώρο, περιέχει μουσικές εκπλήξεις.Αναζητείτε τον στις ζωντανές του εμφανίσεις και απολαύστε μια σπουδαία φωνή του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού