Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Γιάννης Τσαβαρής, ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ στον κ. ΣΟΦΡΑ ! ! !


ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ. ΣΟΦΡΑ

Μετά την παρέλευση τριών μηνών από τη δημοσίευση του οικογενειακού μου ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, και αφού «έψαξε» όλα τα οικονομικά στοιχεία τα οποία αναφέρουν οι αναλυτικοί πίνακες που έχω δώσει στη δημοσιότητα, ο κ. Σοφράς βρήκε τελικά τη δύναμη να ψελλίσει….
Και φυσικά ψελλίζοντας διατυπώνει περίτρανα την αδυναμία του να πράξει και αυτός το ίδιο, αφού η οποιαδήποτε κριτική σε τρίτους, προϋποθέτει πρώτα τη δημοσιοποίηση και των δικών του οικογενειακών οικονομικών στοιχείων (λόγω της ιδιότητάς του ως δήμαρχος) και στη συνέχεια την άσκηση κριτικής.
Αντ’ αυτού προσπαθεί από «υπόλογος» να γίνει «εισαγγελέας» και να κρίνει τη δική μου πρωτοβουλία δημοσίευσης ως «ελλιπή» ρίχνοντας την απαραίτητη «λάσπη» για να δέσει το όλο εγχείρημα.
- Όμως κ. Σοφρά σε αυτή την αντιπαράθεση, θα πρέπει να καταλάβετε ότι όσο δε βρίσκετε τη δύναμη να δημοσιοποιήσετε και τα δικά σας οικογενειακά οικονομικά στοιχεία δεν έχετε το πολιτικό δικαίωμα ούτε να παρακαλείτε ούτε να προκαλείτε για περαιτέρω στοιχεία, αυτούς που ήδη τα έχουν δημοσιεύσει.
Αυτό το δικαίωμα το έχουν όσοι βρίσκουν την πολιτική ανδρεία να πράξουν τουλάχιστον ό,τι έπραξε αυτός που «εγκαλούν»…..
Εκτός και αν υπάρχουν λόγοι που δεν μπορείτε να το πράξετε θα πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι οφείλετε να το κάνετε στην παρούσα χρονική στιγμή, προκειμένου να γνωρίσουν οι πολίτες της Σαλαμίνας από τους οποίους ζητάτε να σας εμπιστευθούν για μια ακόμα θητεία τα οικονομικά σας δεδομένα πριν και μετά την εκλογή σας στο αξίωμα του δημάρχου το 2006.

Όσο για τα άλλα ερωτήματά σας , η απάντηση είναι να μην υποβιβάζετε τόσο πολύ, - λόγω προφανούς πολιτικής αδυναμίας - το επίπεδο του προεκλογικού αγώνα.

Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι το «ΠΟΘΕΝ ΑΙΣΧΟΣ» που αναφέρετε τελειώνοντας την επιστολή σας, ταιριάζει σε αυτούς που με τη στάση τους προσπαθούν να εφαρμόσουν στην πράξη μια ρωσική λαϊκή παροιμία που λέει: «Τα σκυλιά γαβγίζουν, το καραβάνι όμως προχωράει».

ΥΓ.
Κύριε Σοφρά, ασφαλώς γνωρίζετε ότι λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητάς (δημόσιος υπάλληλος) καταθέτω ανελλιπώς το Ε9 στην υπηρεσία μου.

Γιάννης Τσαβαρής
Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας