Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Τίνα Μπεγνή !! και Καρναβάλι, κλασικά ανορθόδοξη γι’ άλλη μια φορά, σκύβει με «συμπόνια στους δικούς της»


Με τον «κλασικά» ανορθόδοξο τρόπο ξεκίνησε την θητεία της η νέα πρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε.ΣΑ. κα Τίνα Μπεγνή, αγνοώντας γι’ άλλη μια φορά την δεοντολογία, αλλά κι αυτές ακόμα τις εντολές του Δημάρχου για «ίση μεταχείριση και ίσες αποστάσεις».
Έτσι ενεργώντας επιλεκτικά, «έσπρωξε» την διαφημιστική της καμπάνια για το καρναβάλι σε δυο ημέτερες εφημερίδες προφανώς προεξοφλώντας προεκλογικά της γραμμάτια, τυχαίο; Δεν νομίζω.
Θα πρέπει όμως επιτέλους κάποιος να της εξηγήσει ότι οι όποιες οι όποιες προεκλογικές της δεσμεύσεις - υποσχέσεις εξοφλούνται, όχι με χρήματα του δήμου.
Δεν μπορεί να ρίχνει τα βάρη του ατοπήματος της στο γραφείο τύπου του Δήμου ότι τάχα αυτό έστειλε ότι έστειλε. Ο υπεύθυνος τύπου διέψευσε κατηγορηματικά κάθε ανάμειξη του στο ατόπημα επισημαίνοντας πως έστειλε προς ΟΛΟΥΣ (τύπο Σαλαμίνας και Πειραιά) απλά και μόνο το γνωστό σε όλους μας Δελτίο Τύπου χωρίς αφίσες κι εντολή δημοσίευσης.
Καλό είναι λοιπόν να πάψει να ψεύδεται ότι τάχα μου οι εκδότες έβαλαν μόνοι τους τη διαφημίσει, πια ήταν η υποχρεώσει? και μην ξεχνάς Τίνα μου σε δυο χρόνια ξεκινά η προεκλογική περίοδος εδώ θα είμαστε πρώτα ο Θεός. Καλή επιτυχία στο έργο σου, θα είμαι από κοντά να το παρακολουθώ «αρωγός και συμπαραστάτης σου»
Θανάσης Τσεβάς
Εκδότης ηλεκτρονικού
& έντυπου περιοδικού τύπου