Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα της in media res



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της εταιρίας μας in media res, γιορτάζοντας παράλληλα και τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της.
Η εκδήλωση έγινε στο ρεμπετάδικο «Ο Παλιατζής» στα Αμπελάκια. 
Παρά το γεγονός ότι ο καιρός δεν ήταν με το μέρος μας, η αίθουσα του κέντρου γέμισε και, λίγο μετά τις 11 το κέφι εκτοξεύθηκε στα ύψη.

Το happening της βραδιάς ήταν η «εισβολή» της Πανωραίας που παρουσίασε του επίσημους παρευρισκομένους με το χαρακτηριστικό πιπεράτο χιούμορ της. Ήταν μια έκπληξη που είχε ετοιμάσει ο ταλαντούχος Πάρις Γραμμός, ο οποίος έχει μπει για τα καλά στα πολιτιστικά δρώμενα της Σαλαμίνας.
Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Τσαβαρής, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Γρηγόρης Καπετανάκης, ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Βαγγέλης Αστράκος, ο Αντιδήμαρχος Αμπελακίων κ. Πέτρος Παπαθεοχάρης, ο Πρόεδρος του Δ.Συμβουλίου κ. Νίκος Κόγιας,  η Δημ. Σύμβουλος Τίνα Μπεγνη και ο Δημ. Σύμβουλος Γιάννης Τσαλίκογλου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Σαλαμίνας κ. Γιάννης Νησωτάκης και η ηθοποιός και σκηνοθέτης κ. Βίκυ Βιρβίλη
Παρευρέθησαν επίσης ο π. βουλευτής κ. Γιώργος Βασιλείου, ο οποίος ανακοίνωσε επίσημα την κάθοδό του στις επερχόμενες εκλογές στο πλευρό της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ο περιφερειάρχης  της Δημ. Συμμαχίας κ. Καζέρος, η πολιτευτής κ. Ευγενία Μπαρμπαγιάννη
Προς το τέλος της βραδιάς έγινε κλήρωση και μοιράστηκαν δώρα σε όσους συμμετείχαν.