Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Καληνύχτα Ελληνικό κράτος... Καληνύχτα δημοκρατία…

Στην χώρα που έδωσε τα φώτα της σε όλον τον κόσμο και τους έμαθε τι εστί δημοκρατία και πολιτισμός, συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια απίστευτα πράγματα κι όμως οι περισσότεροι από εμάς βρισκόμαστε σε λήθαργο!
Ενώ έχουν τυπωθεί τα έντυπα των δηλώσεων βγαίνουν υπουργοί και γενικοί γραμματείς και δίνουν οδηγίες ή ακόμα και «νομοθετούν» τρόπον τινά ακόμα και μέσωtwitter!!!!!
Τελειώνει σιγά σιγά και ο Ιούνιος κι όμως στο τελείωμα των φορολογικών δηλώσεων (αρχική καταληκτική ημερομηνία 30 Ιουνίου..) κάνουν συνεχώς αναβαθμίσεις και είναι κλειστό το taxisnet, όταν είναι ανοιχτό κολλάει μονίμως λόγω φόρτου, έχουν αποφασίσει ότι είναι η κατάλληλη περίοδος για να κλείσουν την εφορία μας, τα γραφεία του ΙΚΑ επίσης δεν υπάρχουν στο νησί... Και η γραφειοκρατία, στο μεγαλείο της! Μιλάμε για απαράδεκτες καταστάσεις!!!

Το κράτος καταρρέει κι πολλοί ξεσηκώθηκαν επειδή έκλεισε η ΕΡΤ! Ή μάλλον τους έκαναν να ξεσηκωθούν για αυτό το λουκέτο… Θα αναφερθώ λοιπόν σε αυτούς που κινούσαν τα… τηλεοπτικά νήματα…
Όταν έκλεισαν νοσοκομεία, σχολεία, χάθηκαν ολόκληρες εξεταστικές, ολόκληρα φοιτητικά έτη, επιστρατεύτηκαν εκπαιδευτικοί και ναυτικοί, έφτασαν 1.500.000 οι άνεργοι, πολλοί περισσότεροι συμπολίτες μας από τους 2.500-3.000 (πρώην) εργαζόμενους της (πρώην) ΕΡΤ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ (!!!) και πόσα άλλα... ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΛΗ ΕΙΔΗΣΗ! Τώρα που έπληξε και εσάς αυτό που ζούμε όλοι μας εδώ και χρόνια θυμηθήκατε να χειραγωγήσετε την κοινή γνώμη για να ξεσηκωθούν;;;; ΑΡΓΗΣΑΤΕ!

Αλλά έτσι είναι.... Όταν υποστηρίζεις το (εκάστοτε) θηρίο - όταν αυτό κατασπαράζει άλλους - επειδή εσύ πιστεύεις ότι την έχεις βολεμένη, κάποια στιγμή έρχεται η ώρα που το θηρίο θα γυρίσει το βλέμμα του και προς εσένα...
Αυτούς που λυπάμαι όμως είναι οι απλοί εργαζόμενοι... Όχι τους γνωστούς με τους ρόλους τους.... Αυτοί ΣΙΓΟΥΡΑ θα βρουν αλλού στέγη!
Τώρα όμως δεν πρέπει να γίνουν φασαρίες!!! Γιατί κοίτα να δεις πως το λέγανε... Α ναι.... Θα δείξουμε άσχημη εικόνα στους τουρίστες που θα θέλουν να έρθουν.... Θα πλήξουμε τον τουρισμό....!

Υ.Γ. Το χαράτσι της ΕΡΤ από την ΔΕΗ θα καταργηθεί, όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος...!