Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Νέο περιστατικό επίθεσης από αδέσποτα σκυλιά

Σας γράφω αυτή την επιστολή-καταγγελία με αφορμή ένα περιστατικό που συνέβη την Κυριακή 3/5 .
Το σπίτι μου είναι στην οδό Χίου στο Νάτο και την Κυριακή 3/5 η πεθερά μου Καραμποΐκη Μαργαρίτα βγήκε από το σπίτι για να πετάξει τα σκουπίδια στο τέρμα της οδού Χίου στους κάδους που έχει στην περιοχή .
Την ώρα που πέταγε τα σκουπίδια της επιτέθηκαν δύο αδέσποτα σκυλιά την έριξαν κάτω και την δάγκωναν επί ώρα με αποτέλεσμα να της προξενήσουν σοβαρές πληγές που θα έχουν σαν επακόλουθο την αφαίρεση κομματιού από το πόδι της.

Την πήγαμε στο Κέντρο Υγείας όπου εκεί δεν είχαν να της κάνουν ούτε αντιτετανικό ορό.
Μας είπαν ότι είχαν και άλλα περιστατικά από αδέσποτα και μας έστειλαν στο εφημερεύον νοσοκομείο.
Το ερώτημα λοιπόν που κάνω είναι εάν ήταν ένα μικρό παιδί στη θέση της πεθεράς μου και δεν κατάφερνε να ξεφύγει γιατί δεν ήταν κανένας στον τόπο εκείνο να το βοηθήσει όπως δεν ήταν και την Κυριακή τι θα γινόταν και ποιος θα ήταν υπεύθυνος για αυτό που
θα γινόταν.
Προ ενάμιση μήνα πληροφορήθηκα ότι ένα ποιο σοβαρό περιστατικό πάλι με αδέσποτα είχε συμβεί στη Φανερωμένη με έναν άνθρωπο που είχε πάει για τρέξιμο .
Σας γράφω αυτή την επιστολή μήπως ευαισθητοποιηθεί κάποιος που είναι σε κάποια υπηρεσία του δήμου η της νομαρχία και αποφευχθεί κάποιο “πολύ σοβαρό” ατύχημα και είναι πλέον αργά.

Σας ευχαριστώ για το βήμα που μου δώσατε .

Φιλικά
Δουμένης Ιωάννης  SALAMINA PRESS