Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

O πολιτιστικός οργανισμός IN MEDIA RES διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την τελετή απονομής βραβείων, βραδιά αφιερωμένη στο Νίκο Ξυλούρη

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος η 7η κατά σειρά, ετήσια απονομή βραβείων του πολιτιστικού οργανισμού “IN MEDIA RES” αφιέρωμα στο Νίκο Ξυλούρη Ένας θεσμός που ξεκίνησε το 2008 συνεχίστηκε για 7η συνεχόμενη χρονιά. O πολιτιστικός οργανισμός IN MEDIA RES διοργάνωσε την τελετή απονομής βραβείων, βραδιά αφιερωμένη στο Νίκο Ξυλούρη. Η προσέλευση του κόσμου που ήλθε να τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση ήταν αθρόα γι’ άλλη μια φορά και τους ευχαριστούμε όλους.

Στις 6 Ιουνίου 2016 στο ξενοδοχείο ΜΕΛΊΝΑ ο εκδότης και πρόεδρος του οργανισμού κ. Θανάσης Τσεβάς και ο τ. Αντιδήμαρχος Γρηγόρης Καπετανάκης που ήταν πολύτιμη η συμμετοχή του στην εκδήλωση υποδέχθηκαν καταξιωμένες προσωπικότητες.
Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε η Αρχισυντάκτρια της εφημερίδας ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ” Γώγα Δρυγούτη και την παρουσίαση ο Δημοσιογράφος Γιάννης Κριαράκης, την εκδήλωση πλαισίωσαν η ριζίτικη ομάδα Αίγαγρος, το συγκρότημα του Γιώργου Λαγουδάκη και ο λαογραφικός όμιλοςΚΡΉΤΕΣ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως κ. Γ. Μαριδάκης ο κοσμήτορας της Παγκρατίου κ. Γ. Πετράκης ο τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας Γ. Τσαβαρής ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Γ. Λένης η πρόεδρος της κοινότητας Αιαντείου κα Παυλίδη.