Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

ΜΑΝΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ: Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ........



Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ  ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ........
ΜΟΙΡΑΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ……
ΔΥΟ ΔΗΜΟΙ  ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ  ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥΣ . 
Ο ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ  ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ
Ο ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΝΟΥ ΘΕΩΡΕΙ  ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ  ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ 
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ 
Δήμος Σαλαμίνας
..........Σχετικά δε με αυτούς που προσμένοντας ματαίως την πολιτική τους ανάσταση λαϊκίζουν χωρίς ντροπή απαιτώντας ο Δήμος να ενημερώσει τους πολίτες της Σαλαμίνας περί ύπαρξης κρουσμάτων, τους καλούμε να μας ενημερώσουν πού προβλέπεται η αρμοδιότητα του Δήμου να ενημερώνει τους δημότες για τα κρούσματα του covid-19.
Tα αρμόδια όργανα της Πολιτείας είναι επίσης τα μόνα αρμόδια σύμφωνα με τα επιδημιολογικά δεδομένα κάθε περιοχής, για την οποία έχει πλήρη γνώση, για την διενέργεια τεστ για τον covid-19. Τα όργανα αυτά, δηλαδή, γνωρίζουν, σύμφωνα με τα επιδημιολογικά δεδομένα κάθε περιοχής, που και πότε επιβάλλεται να γίνονται τεστ για τον covid-19.
Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας
Παναγόπουλος Γεώργιος
Δήμος Κύθνου
Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν επικοινωνίας με τους ιατρούς του νησιού μας διαβεβαιώνεται ότι δεν υπάρχει περιστατικό ασθενή με κορονοϊό στην Κύθνο και οποιαδήποτε τέτοια είδηση είναι ανυπόστατη.
Για πληροφορίες οι πολίτες παρακαλούνται να επικοινωνούν με τους ιατρούς και τις υπηρεσίες του Δήμου Κύθνου.  Ο ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΝΟΥ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΘΝΟΥ
ΓΑΡΔΕΡΗΣ Γ.ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ
Υ.Γ Η αλαζονεία της εξουσίας είναι χειρότερη από τον Κορονοϊο . Μοιραία οδηγεί στην Εντατική και δυστυχώς στον «θάνατο".......