Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

ΝΤΡΟΠΗ!!!!! ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΣΑΣ….

 Δεν πέρασαν πέντε ημέρες  από την προηγούμενη ανάρτηση μου,  που έγραφα ότι η Δημοτική αρχή έσπασε ρεκόρ αναθέσεων με έκπτωση 1%  και τα ερωτήματα  αδιαφάνειας πληθαίνουν…..


Θεωρούσα ότι το 1% έκπτωση ,  είναι  το χαμηλότερο ποσοστό που θα μπορούσε να δώσει ένας  ανάδοχος…...


  • Δυστυχώς αυτή Δημοτική αρχή σπάει το ένα μετά το άλλο αρνητικό ρεκόρ έκπτωσης και πληθαίνουν ακόμη περισσότερο τα ερωτήματα  στους πολίτες για οικονομική αδιαφάνεια στον Δήμο……. 


Με το τελευταίο γεγονός που έλαβε χώρα και πιο κάτω θα διαβάσετε  δεν κτυπούν κουδούνια κε Κόγια ……..


Βαράνε οι καμπάνες του Αγ. Μηνά!!!!!!


Σε μειοδοτικό διαγωνισμό  για την προμήθεια και εγκατάσταση Η/Μ εξοπλισμού αντλιοστασίων  που έγινε στον Δήμο της Σαλαμίνας είχαμε το εξής οικονομικό αποτέλεσμα:


ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΣΜΟΎ  ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ: 80.0000 Ευρώ

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ   ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ:            79.999.98 Ευρω


ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΚΠΤΩΣΗΣ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ                       0.02  Ευρώ!!!!


Δηλαδή το κέρδος της έκπτωσης που έχει ο Δήμος είναι 2 λεπτά του Ευρώ στις 80.000 ευρώ του προϋπολογισμού!!!!!!!


Κύριοι της Διοίκησης ντράπηκε και η ντροπή με αυτά τα πολιτικά σας χάλια


Οδηγείτε τον Δήμο σε οικονομικό αδιέξοδο!!!!!


Δεν είναι δυνατόν να δέχεστε ως Δημοτικά αρχή την μοναδική προσφορά ενός αναδόχου ο οποίος δίνει έκπτωση 2 λεπτά του ευρώ και να μην κηρύξετε άγονο τον διαγωνισμό , όπως ο νόμος  προβλέπει.


Σταματήστε  τώρα τους φωτογραφικούς διαγωνισμούς,   για να μπορούν να συμμετέχουν  και άλλοι  επιχειρηματίες  στους διαγωνισμούς  για το συμφέρον του Δήμου,  για το συμφέρον των πολιτών.


Περιμένω κε Κόγια ακόμη να μου απαντήσετε,  εάν  η έκπτωση με 1% που έδωσε ο ανάδοχος για το έργο της κατασκευής επέκτασης του δικτύου της αποχέτευσης στα Αμπελάκια κατά 5.000 μέτρα το 2022, είναι πλέον συμφέρουσα η ανωτέρω έκπτωση του 1% από την έκπτωση που έλαβε το ίδιο έργο (κατασκευή δικτύου αποχέτευσης στα Αμπελάκια) το 2013 με Δήμαρχο τον κ. Γιάννη Τσαβαρή όταν είχαμε λάβει έκπτωση 36,4%!!!.


Και τώρα μετά τα νέα δεδομένα και την μοναδική πρωτοφανή  έκπτωση των 2 λεπτών του ευρώ σε έργο 80.000 ευρώ  που σας εκθέτει ανεπανόρθωτα ως δήμος  κάνω άλλη μία ερώτηση στον κ. Παναγόπουλο.


Κε Παναγόπουλε παρακαλώ πείτε μας τα 2 λεπτά του ευρώ που είχατε κέρδος από την έκπτωση που σας έκανε ο ανάδοχος όπως πιο πάνω ανέφερα που και πως θα τα επενδύσετε στον Δήμο;


Κάνω πρόταση να συμβουλευτείτε  επενδυτική εταιρεία για να σας καθοδηγήσει  με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο προκειμένου το τεράστιο αυτό ποσό  να αποφέρει τεράστια ……οικονομικά οφέλη για τον Δήμο….. 


Μάνος Δερτούζος

Δημοτικός Σύμβουλος