Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Οι  Στρατεύσιμοι που γεννήθηκαν το έτος 1 9 9 4 ( κλάσεως 2015)  και
διαμένουν  σε Δήμο ή Κοινότητα του Νομού Αττικής (Αποκεντρωμένη Διοίκηση Δυτικής Αττικής και Πειραιά) ανεξάρτητα από το αν είναι γραμμένοι στα Μητρώα Αρρένων του Νομού Αττικής ή σε Μητρώα λοιπών Δήμων και Κοινοτήτων της Χώρας,   υποχρεούνται  να παρουσιαστούν στο Στρατολογικό  Γραφείο Πειραιά  (Στρατόπεδο “Βασιλοπούλου”) οδός : Πέτρου Ράλλη 2 (Ρουφ) Ταύρος Αττικής, Τηλέφωνα: 213 31501733-4-5-8 από 2 Ιανουαρίου 2012 ημέρα Δευτέρα,  έως και 29 Φεβρουαρίου 2012 ημέρα Τετάρτη , για να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής.

Όσον αφορά τους στρατεύσιμους που είναι γεννημένοι το έτος 1 9 9 4 (κλάσεως
2015) και είναι γραμμένοι στα Μητρώα Αρρένων του Δήμου Σαλαμίνας  και του Δημοτικού Διαμερίσματος Αιαντείου Δήμου Σαλαμίνας, πρέπει να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής στο Στρατολογικό Γραφείο Πειραιά, την  Τρίτη  3 - 1- 2011.
Κατά την παρουσίαση τους  πρέπει  απαραιτήτως να έχουν μαζί τους :
Α) Φωτοτυπία των δυο όψεων της Αστυνομικής  Ταυτότητας ή πιστοποιητικό Δήμου  ή  της Κοινότητας στα Μητρώα Αρρένων των οποίων είναι γραμμένοι.
Β)  Ιατρική Γνωμάτευση ή βεβαίωση, εφόσον  έχουν προβλήματα υγείας.
Για περισσότερες πληροφορίες και για το αναλυτικό πρόγραμμα με τις οδηγίες
Κατάθεσης του Δελτίου Απογραφής, μπορείτε να απευθυνθείτε  στον υπεύθυνο
του  Μητρώου Αρρένων  και Στρατολογίας Κο  Βασίλειο  Βασιλείου ( στο
ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος). Επιπλέον σας γνωρίζουμε ότι η κατάθεση των Δελτίων Απογραφής μπορεί να γίνεται από τους στρατεύσιμους και στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρετήσεως Πολιτών (ΚΕΠ) των Δήμων .