Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Ένα Mail από αναγνώστη


          Σαν  τακτικός αναγνώστης των BLOGS  διαπιστώσει ότι ποτέ δεν ασχολείστε με τα  σοβαρά θέματα του τόπου μας, παρά μόνο με θέματα  που, κυρίως, άπτονται στη κακοπροαίρετη κριτική του Δημάρχου.
                Χθες  2/12 πραγματοποιήθηκε μια πολύ σημαντική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Δυστυχώς, κανείς από σας δεν μπήκε στον κόπο να αναφερθεί σε αυτή τη συνεδρίαση. Προφανώς στόχος και επιδίωξη σας δεν είναι το καλό του νησιού, αλλά η στείρα αντιπολίτευση.
                Στη χθεσινή, λοιπόν, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη  Λεωνίδα Αθανασιάδη,  ανακοινώθηκε η κατασκευή σημαντικών έργων και η δημιουργία υποδομών για την ανάπτυξη της Σαλαμίνας. Η προοπτική ανάπτυξης του τόπου μας,  αγαπητοί Blogers  προφανώς δεν σας ενδιαφέρει.

                Συζητήθηκαν επίσης οι οφειλές της Δημοτικής Επιχείρησης Δ.Ε.Π.Α.Σ. ή ΔΗ.ΚΕ.ΣΑ., όπου και ακούστηκε το ανήκουστο και εξωφρενικό ότι ο κ. Σοφράς δεν απέδιδε Φ.Μ.Υ. και Φ.Π.Α., ποσό που με τα   πρόστιμα ανέρχεται περίπου στα 2.000.000 ευρώ!!! Αν και όλοι ακούμε καθημερινά στις τηλεοράσεις και διαβάζουμε στις εφημερίδες  τις συλλήψεις επιχειρηματιών για τη μη απόδοση Φ.Π.Α. και για οφειλές προς το Δημόσιο, κάποιοι στη Σαλαμίνα έχουν άλλες απόψεις:
 «Ποινικοποίηση δημοτικής ζωής του τόπου» Βαγγέλης Αστράκος Αναπληρωτής Δημάρχου!!! (Μήπως τελικά φίλε και παλιέ συναγωνιστή Βαγγέλη αληθεύουν οι φήμες;;;)
«Να κάνει ο Δήμος ρύθμιση της οφειλής»!!! Ρούλα Νάννου Επικεφαλής Συνδυασμού (Κυρία Νάννου, εάν είχατε εκλεγεί Δήμαρχος αυτό θα κάνατε;;;  ‘Η εκ της ασφαλούς θέσης της αντιπολίτευσης «μνημονεύεται με ξένα κόλυβα»;
«Κάποιοι» δε, εκτός Δημοτικού Συμβουλίου μιλάνε για «ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΤΣΙ». Η τήρηση των Νόμων είναι προνόμιο των πολιτισμένων λαών. Στη φυλή των ΑΠΑΤΣΙ επικρατεί ο «ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ».’Ισως αυτούς τους «κάποιους» εξυπηρετεί αυτός ο Νόμος. Ο Νόμος της Ζούγκλας.
Αξιοσημείωτη ήταν η στάση του κ. Σοφρά, ο οποίος χωρίς κορώνες και διαξιφισμούς με τον Δήμαρχο, έκανε κάποιες ερωτήσεις, προφανώς λόγω αμηχανίας και δήλωσε «ΠΑΡΩΝ». Γιατί δεν θέλει επιτέλους φορολογικό έλεγχο;;;
               Εδώ και πολύ καιρό «συζητιόταν» κακοπροαίρετα και κακόβουλα στα BLOGS η πιθανή επιλογή του κ. Νίκου Ράπτη στη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη, ενώ όλοι γνωρίζουμε  τον χαρακτήρα και το  ήθος του.
Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο και στο θέμα για τη κάλυψη αυτής της θέσης, διαπιστώθηκε ότι η υποψηφιότητα του κ.Ράπτη δεν υπήρχε. Θυμάμαι την «θλίψη» και τον «πόνο» στα πρόσωπα όλων των Συμβούλων ,πλειοψηφίας και μειοψηφίας, όταν ο και τα κροκοδείλια δάκρυα ,  κ. Ράπτης είχε παραιτηθεί από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου. Χθες κανείς μα κανείς δεν μπήκε στον κόπο να ρωτήσει γιατί δεν υπήρχε η υποψηφιότητα του.     ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!
               Αγαπητοί διαχειριστές των BLOGS,
σίγουρα η καλοπροαίρετη αντιπολίτευση και κριτική στον Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή είναι επιβεβλημένη. Η στείρα όμως κριτική και ιδιαίτερα αυτή που ασκείται εσείς, που βασίζεται στη λάσπη και τη συκοφαντία και αποσκοπεί στο προσωπικό όφελος και σε ιδιοτελείς σκοπούς, δεν προσφέρει στον τόπο και δεν οδηγεί πουθενά, παρά μόνο στις προσωπικές αντιπαλότητες.
Υ.Γ.
Ξέρω πολύ καλά ότι θα με πείτε «Τσαβαρόπουλο», «Τσαβαρόσκυλο», «Γλύφτη», «Λαμόγιο» κ.λ.π. Δεν με πειράζει. Είμαι ένας Κουλουριώτης, που πονάει πραγματικά τον τόπο του.