Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Ξεκινούν οι συνδέσεις στα Παλούκια

Εδω  και 30 χρόνια η αποχέτευση Παλουκίων ήταν ανενεργή λόγο κακοτεχνιών κατά την κατασκευή του πρωτεύοντος δικτύου. Όλες οι προηγούμενες δημοτικές αρχές προσπάθησαν να διορθώσουν το πρόβλημα αλλά δεν το κατόρθωσαν. 

Η προηγούμενη δημοτική αρχή με νέα μελέτη που κατέθεσε, δυστυχώς δεν χρηματοδοτήθηκε από την τότε περιφέρεια για υπηρεσιακούς λόγους . Με την έλευση της νέας περιφερειακής αρχής η Αντιπεριφερειάρχης Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη με μεγάλη δυσκολία  κατάφερε  και χρηματοδοτήθηκε  το έργο με το ποσό 180.000 ευρώ περίπου, με αυτό το ποσό στεγανοποιήθηκαν τα φρεάτια ώστε να μην πλημμυρίζει το δίκτυο που λανθασμένα είχε κατασκευαστεί, και ήταν ο λόγος πού δεν επέτρεπε η ΕΥΔΑΠ τις συνδέσεις.

 Σημαντική ήταν η βοήθεια του βουλευτή Δημήτρη Μαρκόπουλου όπου όταν του ζητήθηκε από το π. Δήμαρχο Θανάση Μακρή να επισκεφτούν τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ για να δρομολογηθεί  και να δοθεί λύση στο χρονίζων πρόβλημα που ταλαιπωρούσε την περιοχή Παλουκίων το έπραξε με μεγάλη χαρά, η οποία επίσκεψη στέφθηκε με επιτυχία. Να συγχαρούμε τον Βουλευτή Δ.Μαρκόπουλο  και την Αντιπεριφερειάρχη Βασω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη για τις προσπάθειες που έκαναν και κατάφεραν να δώσουν λύση στο πρόβλημα για την περιοχή Παλουκίων