Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Το ΣΕΦ Αλλάζει ....Διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου, για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας

 Το ΣΕΦ Αλλάζει ....Διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου, για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.
Απο την Πρόεδρο Χριστίνα Τσιλιγκίρη  και τον Συντονιστή Διευθυντή του Παναγιώτη Κουτσογιάννη

Όσα Ειπώθηκαν Στην Συνέντευξη Τύπου.......

📌 Οι 4 άξονες του σχεδίου μας είναι ο αθλητισμός, ο πολιτισμός, το περιβάλλον και η αναψυχή. Θέλουμε σε όλους αυτούς τους τομείς το στάδιο μας να έχει ισόρροπη ανάπτυξη, διαθέτοντας τις αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και τον περιβάλλοντα χώρα για αυτόν τον σκοπό. Το Σ.Ε.Φ. θέλουμε να αποτελέσει έναν αθλητικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και ψυχαγωγικό φάρο μητροπολιτικής εμβέλειας.
📌 Δημιουργήσαμε αποθέματα εμπιστοσύνης σε υποψήφιους επενδυτές που επί σειρά χρόνων δεν υπήρχαν! Δείχνοντας τους πως υπάρχει ένα στέρεο πλάνο για την ανάπτυξη του σταδίου, προσκαλώντας τους να περπατήσουν μαζί μας στον ανανεωμένο  περιβάλλοντα χώρο, καθαρίζοντας με επιμέλεια φερτά υλικά, ξερόχορτα και άλλες επικίνδυνες κατασκευές και υλοποιώντας διακριτές αισθητικές παρεμβάσεις. Με αυτόν τον τρόπο, οικοδομήσαμε μια σχέση εμπιστοσύνης με μεγάλες εταιρείες του κλάδου και μπορούμε να ελπίζουμε πως το μέλλον επιφυλάσσει ακόμη περισσότερες συνεργασίες.
📌 Προχωρήσαμε στην αναβάθμιση και των προπονητικών χώρων λαμβάνοντας συγχαρητήρια από τις οικείες ομοσπονδίες. Προσφέρουμε στον αθλητισμό το σπίτι και την αντιμετώπιση που χρειάζεται για να ανθίσει και να μας ανταποδώσει στιγμές εθνικής υπερηφάνειας.
📌 Μετά την πολύ σημαντική υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Πειραιά, θα προχωρήσουμε άμεσα στην παραχώρηση οικοπέδου, για να ανεγερθεί νέα κτιριακή εγκατάσταση του Πα.Πει. Συναρμόζουμε το αύριο του Σ.Ε.Φ. με την επόμενη μέρα της ακαδημαϊκής κοινότητας. Μια πραγματική μεταρρύθμιση στη συνεργασία των δημόσιων φορέων που μπορεί να δημιουργήσει προηγούμενο.
📌 Θα ολοκληρώσουμε με το Δήμο Πειραιά τη νέα προγραμματική σύμβαση για την ανάπλαση της ακτής Δηλαβέρη αξίας 4 εκ. ευρώ περίπου.
📌 Προχωράμε σε συνέργειες με οργανισμούς και εθελοντικές οργανώσεις που θα καταλήξουν σε κτιριακές εγκαταστάσεις εντός της περιοχής δικαιοδοσίας μας.
📌 Οραματιζόμαστε τη δημιουργία ενός σύγχρονου συνεδριακού κέντρου που θα αποτελέσει αιχμή του δόρατος του αναπτυξιακού μας οράματος.