Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

ΚΤΕΛ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Ανανέωση του στόλου λεωφορείων - Πολιτική της εταιρείας η μείωση εισιτηρίων

 Κατόπιν της τηλεφωνικής συνομιλίας, της εφημερίδας, 30 ημέρες Ενημέρωσης της Σαλαμίνας, με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Σαλαμίνας κ Σακελλαρίου Μιχαήλ, αναφέρθηκε  στην  ανανέωση του στόλου λεωφορείων με σύγχρονα και υπερσύχρονα  οχήματα για τους πολίτες  της Σαλαμίνας.  

Ο κ Σακελλαρίου  δεσμεύτηκε ως προς την δρομολόγηση νέων ενεργειών για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού. Πιο αναλυτικά ως πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Σαλαμίνας Α.Ε ανέφερε «Με αίσθημα ευθύνης και όραμα προχωράμε στην επόμενη μέρα, σε μία νέα κανονικότητα, εφαρμόζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, και ξεκινώντας  καθημερινά να επιτελούμε  το κοινωνικό μας  έργο, ανακοίνωσαμε την μείωση της τιμής των εισιτηρίων για τους μαθητές και φοιτητές για όλο το χρόνο (αναρτημένο στην σελίδα  στο Facebook  από τις 17-06-2021). Εφαρμογή της μειωμένης τιμολογιακής πολιτικής ( όπως υπάρχει ήδη κ στα αλλά ΚΤΕΛ που δραστηριοποιούμαστε Λάρισα , Κέρκυρα κτλ) . Κάθε εβδομάδα ενίσχυσης των συγκοινωνιών σε όλες τις γραμμές του νησιού και ανέφερε την αισιοδοξία του για την επόμενη μέρα . Στα  λεωφορεία εφαρμόζονται, σημειωτέον, όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας, με προτεραιότητα το επιβατικό κοινό και τους εργαζόμενους.

Με την πάροδο του χρόνου θα ενισχυθούν τα δρομολόγια κατά τις βραδινές ώρες. Θα τοποθετηθούν τουριστικά  τρένα ,  η κυκλοφορία των οποίων  θα έχει αποκλειστικό σκοπό την περιήγηση και ξενάγηση των επιβαινόντων  (κυρίως τουριστών) του νησιού μας. 

Με τα τραινάκια μας θα δημιουργηθεί μια περιήγηση διαφορετική, καινοτόμα για τους επισκέπτες του νησιού μας, νέα και επί πλέον των όσων υπάρχουν θα δίνεται μια διαφορετική επωφελής, ευχάριστη και διδακτική δυνατότητα για τους επιβαίνοντες σε πράγματα και  ανθρώπους του νησιού μας.»

Η εφημερίδα 30 ημέρες εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του προέδρου κ Σακκελαρίου Μιχαήλ με τις αναφερόμενες ιδέες του  . Η Σαλαμίνα θα αναβαθμιστεί , θα δώσει την δυνατότητα απασχόλησης σε περισσότερους νέους ανθρώπους.

Η λεωφορειακή συγκοινωνία είναι  από τα βασικά προβλήματα της Σαλαμίνας . Εκείνο που χρειάζεται για  να βελτιωθεί είναι η πύκνωση  των δρομολογίων από τις απομακρυσμένες περιοχές προς το Κέντρο. Την ελαχιστοποίηση του χρόνου μεταφοράς κατά τις ώρες υψηλής ζήτησης καθώς και την μείωση τιμών.