Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Ψήφος εμπιστοσύνης στην Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη: Ανανέωση της θητείας της από τον Περιφερειάρχη Αττικής

Μόλις χθες γνωστοποίησε η Αντιπ/ρχης Νήσων,Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη  την παράταση της θητείας της στην ΠΕ Νήσων , πράγμα που δεν μας εξέπληξε καθώς το έργο της μα περισσότερο η αφοσίωση στα καθήκοντά της ήταν τα αδιαμφησβήτητα εφόδια της για να λάβει ακόμα μία φορά την ψήφο εμπιστοσύνης από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

 Από την πρώτη στιγμή της εκλογής της μας έδωσε να καταλάβουμε ότι ήρθε για να μείνει , αφού ήταν η μόνη μετά από το πέρασμα πολλών περιφερειακών και δημοτικών αρχών που κατάφερε να θέσει εκτός συρταριού μεγάλα σχέδια και προγράμματα που κανείς μέχρι τώρα δεν τόλμησε να αναλάβει την ευθύνη της υλοποίησής τους. Μεγάλα έργα για την Σαλαμίνα μας ,όπως  τη στεγανοποίηση των φρεατίων της αποχέτευσης των Παλουκίων που τόσα χρόνια δεν μπορούσε να τεθεί σε λειτουργία , την χρηματοδότηση για την ασφαλτόστρωση δρόμων του Νησιού μας, την αποπεράτωση της βιβλιοθήκης Αμπελακίων, την αναδείξει - ενοποίηση αρχαιολογικών χώρων τύμβου Σαλαμινομάχων, την 
χρηματοδότηση για επισκευές και εκσυχρονισμού γηπέδων , την ολοκλήρωση των ομβρίων. Αυτά αποτελούν μόνο ένα δείγμα των εγχειρημάτων που ήδη έχουν αρχίσει να παίρνουν σάρκα και οστά .

Φυσικά η κα.Μπόγρη κρύβει ακόμα πολλούς άσσους στο μανίκι της για μεγαλεπίβολα έργα που θα βοηθήσουν στην καθημερινότητα και την ανάπτυξη της Σαλαμίνας, καθώς και στα άλλα νησιά της περιφέρειας πολλά έργα έχουν πραγματοποιηθεί και πολλά βρίσκονται σε εξέλιξη . Σε εμάς μένει μόνο πια να δούμε να γίνονται απτή πραγματικότητα. Το μεγαλύτερο όμως από όλα της τα επιτεύγματα είναι η σταθερότητα και η σεμνότητα που τη διακατέχει σαν άνθρωπο.Που δεν ξεχνά τον τόπο καταγωγής της και τους ανθρώπους που τη στήριξαν και συνεχίζουν να τη στηρίζουν. Αποτελεί ίσως ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα σύγχρονης γυναίκας που ασχολείται με τον πολιτικό βίο χωρίς όμως να θέτει τον εαυτό της επί του ψηλού βάθρου των αξιωμάτων .

Παραμένει δίπλα στους πολίτες ,στους δικούς της ανθρώπους και συνεχίζει να αφουγκράζεται τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους, με επόμενό της βήμα να είναι ο οραματισμός και η υλοποίηση. Από πλευράς μας στέλνουμε τα τα συγχαρητήρια και τις θερμότερες ευχές μας για ακόμα  μία δημιουργική και επιτυχημένη θητεία ,στην Αντιπεριφερειάρχη Νήσων ,στην δική μας Βάσω.