Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Μπακογιάννη: Δεν ήταν εύκολο ούτε για μένα ούτε για τον Σαμαρά

Σημαντική, χαρακτήρισε η Ντόρα Μπακογιάννη την απόφασή της για συστράτευση με τη ΝΔ, επισημαίνοντας ότι δεν ήταν εύκολη απόφαση ούτε για την ίδια ούτε για τον Αντώνη Σαμαρά.

Μπακογιάννη: Δεν ήταν εύκολο ούτε για μένα ούτε για τον ΣαμαράΗ κα Μπακογιάννη υπογράμμισε ότι πρώτος στόχος είναι να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ και να εφαρμοστούν άμεσα οι διαρθρωτικές αλλαγές, ενώ επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιώντας ότι δεν λέει την αλήθεια και αν εφαρμοστούν όσα ισχυρίζεται «θα κοστίσει στον Έλληνα πολίτη δύο με τρεις γενιές καταστροφής».

Απαντώντας στην κριτική που δέχεται για παλαιότερες δηλώσεις της για τη ΝΔ, η κα Μπακογιάννη τόνισε χαρακτηριστικά: «Είχα πει ότι θα πάω στο σπίτι μου. Το σκέφτηκα πάρα πολύ. Αποφάσισα ότι πρέπει να δοθεί αυτή η μάχη και ότι θα ένιωθα ρίψασπις».

«Αυτό που έγινε χθες υπερέβη συγκεκριμένες πολιτικές λογικές. Θέλω να κοιτάξω τα παιδιά μου στα μάτια και να μπορώ να τους πως ότι έκανα κάτι για τη χώρα» υπογράμμισε η κα Μπακογιάννη, η οποία υποστήριξε ότι οι επικείμενες εκλογές έχουν δημοψηφισματικό χαρακτήρα καθώς θα αποφασίσουμε εάν θέλουμε Ευρώπη ή όχι…
​​
Πηγή: Σκάι