Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Γ. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ: Γιατί απέτυχε η Δημοτική Αρχή?

Όταν είδα τη φωτογραφία που ανέβασαν στο διαδίκτυο οι Ν.Η.Σ.Ι.ώτες όπου εικονίζεται η αρχική τους ομάδα, έκανα μια σκέψη. Πολλοί σχολιάζουμε την αρνητική τους πορεία αυτά τα τέσσερα χρόνια. Ο κόσμος της Σαλαμίνας και ειδικά η περιφέρεια είναι γεμάτοι παράπονα επειδή βλέπουν την καθημερινότητά τους να μην καλυτερεύει.

Βλέπουμε λοιπόν τα αποτελέσματα, όμως λίγο ασχολούμαστε με την αιτία.

Γιατί απέτυχε η δημοτική αρχή, αν όχι να λύσει, τουλάχιστον να εξομαλύνει τα χρόνια προβλήματα της Σαλαμίνας;

Την απάντηση τη δίνουν οι ίδιοι στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσαν. Θέλουν να παραμείνουν ως δημοτική αρχή για ακόμα μια θητεία γιατί τώρα έχουν "περισσότερη γνώση και εμπειρία'. 

 Δηλαδή παραδέχονται έμμεσα ότι όταν ανέλαβαν δεν είχαν γνώση και εκ των πραγμάτων, ούτε εμπειρία!

Αυτό φάνηκε περίτρανα στη μέχρι τώρα πορεία τους. 

Αντί λοιπόν να εντείνουν τις προσπάθειές τους τουλάχιστον στο θέμα της καθαριότητας τώρα που οι παραθεριστές έχουν φύγει, προτιμούν να φωτογραφίζονται! 

Όταν τους μένει λίγος χρόνος από τις προεκλογικές δημόσιες σχέσεις, αναγγέλλουν έργα μεγαλόπνοα που είναι αμφίβολο αν θα μπορέσουν να φτάσουν έστω σε μια σωστή μελέτη. 

Στους απολογισμούς των δράσεών τους επαίρονται για έργα που σχεδόν ολοκληρώθηκαν χωρίς να λαμβάνουν υπόψη ότι τα έργα αυτά τα παρέλαβαν μισοτελειωμένα από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές.

Επιπλέον δεν έχουν πει κουβέντα για τις ανύπαρκτες υποδομές που είναι η προϋπόθεση και η βάση για να γίνουν τα έργα που τάζουν.

Όλα λοιπόν στη σφαίρα της φαντασίας υπό το φως των εκλογών! 

Αξίζουν λοιπόν μια δεύτερη ευκαιρία;

Μπορεί να τους εμπιστευτεί ο κόσμος της Σαλαμίνας;

Δεν το νομίζω...