Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Βάσω Μπόγρη:Δυστυχώς η απερχόμενη δημοτική αρχή όχι μόνο έχει χάσει την επαφή της με την πραγματικότητα αλλά δεν αντιλαμβάνεται τι πραγματικά συμβαίνει στην χώρα μας.

Δυστυχώς η απερχόμενη δημοτική αρχή όχι μόνο έχει χάσει την επαφή της με την πραγματικότητα αλλά δεν αντιλαμβάνεται τι πραγματικά συμβαίνει στην χώρα μας.

Την στιγμή που ο Πρωθυπουργός ακυρώνει από νωρίς το πρωί την επίσκεψη του στην ΔΕΘ, οι υποψήφιοι περιφερειάρχες και δήμαρχοι σε όλη την Ελλάδα ακυρώνουν από  το πρωί όλες τις εκδηλώσεις, ο κ.Παναγόπουλος έχει κάνει όλες τις ετοιμασίες για την εκδήλωση του και περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή την πρόβλεψη του καιρού για να ακυρώσει πριν λίγη ώρα το event.  

Αν δεν μπορεί να αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης, ας περάσει από το Αιάντειο για να δει τις  καταστροφές, το ότι η αντιπλημμυρική προστασία πήγε περίπατο και ότι οι πολίτες αναγκάζονται να μισθώνουν μηχανήματα για να καθαρίσουν την πληγμένη από την κακοκαιρία περιοχή μιας και δεν επαρκούν τα μηχανήματα του δήμου.