Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Ψιλή Άμμος Σαλαμίνας η Μεγαλύτερη παραλία του Νησιού-Το Δ.Σ Εξωραϊστικού Συλλόγου Ψιλή Άμμου και το Παράδειγμα Εθελοντισμού τους



Περιοχή Ψιλή Άμμος Σαλαμίνας η μεγαλύτερη αμμώδης παραλία του Νησιού. Μια εκτενή Ακτογραμμή  Ιδανική για τα μέλη μιας οικογένειας να κάνουν τα μπάνια τους το καλοκαίρι αλλά και για περπάτημα. "Διακρίθηκε" σαν μία παραλία ιδανική για τις Αθλητικές  της Εκδηλώσεις  και τους Αθλητικούς αγώνες. 


Ο εξωραϊστικός Σύλλογος Μεταμόρφωσης Σωτήρος   ο οποίος εδρεύει  μέχρι την οδό  Κανάρη ,  μέσα από την Ομαδικότητα του  και την Συνεργασία του  προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της περιοχής . Με τον Εθελοντισμό του ο Σύλλογος  φροντίζει καθημερινά ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες  η παραλία να είναι καθαρή .  Μετά το  Σαλαμίς Τρίαθλο  στις 8 Σεπτεμβρίου . Το Δ.Σ του Συλλόγου  εθελοντικά καθάρισε την Παραλία της Ψιλή Άμμου.

Η εφημερίδα μας Συγχαίρει άλλη μια φορά  το Σύλλογο για την Προσφορά του  στις Αθλητικές Διοργανώσεις  τα τελευταία χρόνια   όπως  και  φέτος στο  « Σαλαμίς Τρίαθλο»   συμβάλλοντας  στον Πολιτισμό , αναδεικνύοντας  τον Αθλητισμό  και δίνοντας το Παράδειγμα   για τον Εθελοντισμό    στη Μεγαλύτερη παραλία του Νησιού. Είναι πολύ σημαντική  η κίνηση αυτή   του Συλλόγου γιατί όλοι έχουμε ευθύνη να διατηρούμε το Νησί μας  και τις παραλίες μας Καθαρές . ο Εθελοντισμός είναι ένα κομμάτι που
  είναι χρήσιμο για τους  ίδιους τους εαυτούς μας  αλλά και  τους γύρω μας  Με ενότητα όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε.     Συγχαρητήρια!