Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Λάμπρος Καπαραλιώτης -Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου -Δήμος Σαλαμίνας





 Νέος, Σεμνός ,Ταπεινός Συγκρατημένος ,Κοινωνικός ,Ευγενικός ,Συνεργάσιμος  με πολύ διάθεση  για μια Νέα Αρχή . Γεννημένος   στη Σαλαμίνα και κάτοικος στο δικό μας νησί . Απόφοιτος  του Τμήματος Φιλοσοφίας  Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών . Με Ειδίκευση στα Παιδαγωγικά  εργάζεται ως Καθηγητής Φιλόλογος από το 2009 στην Σαλαμίνα
 έως και σήμερα. Πρώην Μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Σαλαμίνας  (ΤΟΣΥΝ Σαλαμίνας) που  αποτέλεσε θεσμό και  έδινε στους νέους τη δυνατότητα να συμμετέχουν στα κοινά του τόπου τους  και το Βήμα εκπροσώπησης της νεολαίας  μας.
Μας  κίνησε την Περιέργεια με την Υποψηφιότητα στις Δημοτικές Εκλογές  και  Μας κατέπληξε με την Εκλογή του στις ίδιες!
Μας   εντυπωσιάζει κάθε φορά  με τις πολύ ωραίες λήψεις φωτογραφιών  του στο instagram καθώς είναι ένα από τα Χόμπι του  και οι Αρχαίοι Φιλόσοφοι  ζωντανεύουν που και που  με τις  δημοσιεύσεις  των Γνωμικών τους στο  λογαριασμό του στο facebook .
  Και ποιος δεν Θα τον Επέλεγε ? Παρότρυνση του Δημάρχου Γιώργου  Θ. Παναγόπουλου για το Αξίωμα του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και απόφαση με Ψήφο Τιμής  από τους Δημοτικούς Συμβούλους o  Λάμπρος Καπαραλιώτης και θα κλείσω με κάτι δικό του από  τον Μάιο και από τον Ιούλιο  που μας πέρασε.
 « Υπεύθυνοι δεν είμαστε  μόνο για αυτά που κάνουμε αλλά και για αυτά που δεν κάνουμε»
«Υπάρχουν αυτοί που παίρνουν και αυτοί που δίνουν . Οι πρώτοι  παίρνουν  καλύτερα οι δεύτεροι όμως κοιμούνται καλύτερα.»

                                         Εύχομαι Καλή Αρχή με Υπευθυνότητα και Προσφορά στα Κοινά
                                                                Πάντα άξιος!
                         Άννη Μακρή Υπεύθυνη Τύπου & Συντάκτης  Εφημερίδα  30ημέρες Ενημέρωση