Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Από τις Καλοκαιρινές Επιτυχίες στις Χειμερινές – Sold out η Πρεμιέρα στο Καπηλειό με την Ρία Γιαγκούση Το Γιώργο Χανιώτη και τη Νάνσυ Μαρί

Το ΚΑΠΗΛΕΙΟ προσέφερε μια ακόμη  υπέροχη βραδιά με πολύ κέφι  και διάθεση.Sold Out  και η χθεσινή Βραδιά . Οι  όμορφες φωνές  που αγαπήσαμε το καλοκαίρι στα πολιτιστικά event  του  νησιού  μας,  έκαναν μια ακόμα επιτυχία. Ένα από τα Καλύτερα Μουσικά Μεζεδοπωλεία  του Πειραιά με ένα σχήμα ανανεωμένο . Την Ρία Γιαγκούση , το Γιώργο Χανιώτη και τη Νάνσυ Μαρί που πρώτη φορά συναντάμε στο νέο σχήμα,  η  εξαιρετική ορχήστρα η  Οικογενειακή ατμόσφαιρα το  εξαιρετικό servise και η  παραδοσιακή κουζίνα αλλά  και το κέφι να χτυπά κόκκινο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες   είναι μία από τις περιγραφές που μπορεί να δώσει κανείς από τις τόσες αναρτήσεις  και τα τόσα live  που έκαναν μέσω των κινητό τους οι ακόλουθοι και οι φίλοι  των δικών μας ανθρώπων  στο νέο χειμωνιάτικο σπίτι τους  αλλά και στο νέο χειμωνιάτικο στέκι μας  Η χθεσινή Πρεμιέρα ήταν αυτό που πραγματικά περιμέναμε να δούμε μιας και μας έχουν συνηθίσει..
Μεταβολή λοιπόν από τις Καλοκαιρινές στις Χειμωνιάτικες  Επιτυχίες επιτρέψτε μου να σας το Προτείνω  θα τους βρείτε  Μακεδονίας 227 & Σπάρτης κάθε Παρασκευή & Σάββατο . 

 Με πολύ Αγάπη και Εκτίμηση 
Να Ευχηθώ Καλή Αρχή  και Καλή  Μουσική  Σεζόν
Άννη Μακρή Υπεύθυνη Τύπου & Συντάκτης  30 ημέρες Ενημέρωση