Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η συνεδρίαση της Δ.Ε.Ε.Π. Β Πειραιά

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η συνεδρίαση της Δ.Ε.Ε.Π. Β' Πειραιά η οποία έγινε με τηλεδιάσκεψη το Σάββατο 25/4/2020.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η πρωτοβουλία καθιστά την Β' Πειραιά πρωτοπόρα πανελλαδικά στην χρήση των νέων τεχνολογιών στα πολιτικά δρώμενα!
Η σύσκεψη, στην οποία συζητήθηκαν τα τρέχοντα θέματα επικαιρότητας,
χαρακτηρίσθηκε από πνεύμα ενότητας και ενθουσιασμού.
Ενδεικτικός της επιτυχίας είναι ο αριθμός των συμμετεχόντων που προσέγγισε τα 50 άτομα.
Την τηλεδιάσκεψη συντόνισε ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. κος Παναγιώτης Μανάκος, και συμμετείχαν οι βουλευτές της Β' Πειραιά κ.κ Δημήτρης Μαρκόπουλος και Γιάννης Τραγάκης, οι πολιτευτές της παράταξης κ.κ. Σταυρούλα Βουτυράκου, Μιχάλης Λιβανός, Σαβίνα Μπιθιζή, Ανδρέας Παλευρατζής και Χριστίνα Τσιλιγκίρη, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αττικής κ.κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας και Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, τα εκλεγμένα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π, οι Πρόεδροι των ΔΗΜ.ΤΟ. , τα μέλη της διευρυμένης Δ.Ε.Ε.Π.
Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π., οι βουλευτές μας και οι περιφερειακοί σύμβουλοι ενημέρωσαν  τους συμμετέχοντες και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις και προβληματισμούς που ετέθησαν.
Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος ήταν το γεγονός ότι η τηλεδιάσκεψη διήρκεσε τέσσερεις ώρες!
Η Νέα Δημοκρατία μετά την απολύτως επιτυχημένη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού, είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει αποφασιστικά τις προκλήσεις στον τομέα της οικονομίας και να διασφαλίσει την ταχύτατη επαναφορά στην οικονομική ανάπτυξη και ευημερία!
Οι οργανώσεις της Β' Πειραιά βρίσκονται σε διαρκή επιχειρησιακή ετοιμότητα και άμεση επαφή με τους πολίτες!
Ο πρόεδρος κος Μανάκος ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαιτέρως τους συντελεστές της διοργάνωσης και δήλωσε υπερήφανος για το υψηλό επίπεδο της συνεδρίασης.
Αντίστοιχες τηλεδιασκέψεις προγραμματίζονται για σημαντικά θέματα που αφορούν την Περιφέρεια της Β' Πειραιά στο άμεσο μέλλον.