Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Κατερίνα Ευγενικού : Φανταστείτε ότι ξυπνάτε αύριο και δεν υπάρχει μουσική!

Φανταστείτε ότι ξυπνάτε αύριο και δεν υπάρχει μουσική! Το YouTube παίζει τα πάντα αλλά χωρίς μουσική!! Όλα τα αγαπημένα σας μουσικά βίντεο γράφουν «error”...

Το ραδιόφωνο έχει μόνο μπλα μπλα. Τα σίριαλ και οι ταινίες είναι χωρίς μουσική επένδυση και τραγούδια!!! Επίσης τα cd που έχετε στα ράφια σας ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ!!

Και για να το πάω πιο πέρα έχουν εξαφανιστεί όλα τα μουσικά όργανα!!
Όλοι οι τραγουδιστές να σταματήσουν να τραγουδάνε!

Ίσως τότε καταλάβετε πόσο σημαντική είναι η μουσική στη ζωή μας και φυσικά πόσο μεγάλο ρόλο παίζουν οι Μουσικοί για την περιβόητη «κανονικότητα» της ζωής μας!!

Οι Μουσικοί και οι τραγουδιστές και γενικώς όλοι οι καλλιτέχνες που καταδικάζονται σε ανεργία μέχρι νεοτέρας. Ποιος να σκεφτεί και να νοιαστεί για τους καλλιτέχνες αφού ανά πάσα στιγμή μπορεί να έχει στα πόδια του όλα αυτά που τόσα χρόνια και με τόσους κόπους και αγωνίες έχουν παράγει;

Γιατί απλά με το πάτημα ενός κουμπιού έχουμε τη μουσική όποτε και όπου τη θέλουμε! Δεν μας λείπει και δεν νοιάζεται κανείς αν ο μουσικός,ο Ηχολήπτης,ο ενορχηστρωτής,ο τραγουδιστής που δούλεψαν για να απολαμβάνουμε τη μουσική,σε λίγο καιρό δεν θα έχουν να φάνε!!

Δυστυχώς εκτιμούμε την αξία της δουλειάς κάποιου μόνο όταν αυτή σταματήσει!
Στις μέρες της καραντίνας όλοι καταλάβαμε πόσο σπουδαία και απαραίτητη είναι η δουλειά του κομμωτή!! Γιατί δεν μπορούμε με το πάτημα ενός κουμπιού να κουρευτούμε!!!
Εύχομαι σε ένα φανταστικό κόσμο να χαλάσει λοιπόν αυτό το κουμπί για τη μουσική μήπως και καταλάβουμε τη σπουδαιότητα της.